Tvorba strategického a operativního plánu nově vstupujících domácích investorů na mezinárodní trh - Urbanová, Kateřina; Spálenka, Daniel; Baďura, Peter; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce byla věnována problematice vstupu českého investora na německý trh. Investor se specializuje na poskytování dopravních služeb zákazníkům především z řad potravinářských firem. Cílem práce bylo pomocí analýzy domácího investora a daného trhu zvážit rizika vstupu a doporučit následné kroky.
Vedoucí práce: Daniel Spálenka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses