Podnikatelský plán soukromého zařízení pro děti předškolního věku - Němečková, Klára (2008)
Práce hodnotí podnikatelské záměr soukromého zařízení pro děti do tří let. Úvodní část práce seznamuje čtenáře s podnikatelským plánem, s jeho náležitostmi, obsahem, požadavky na jeho vypracování a s náležitostmi pro založení společnosti s ručením omezením v této oblasti. Praktická část konkretizuje podnikatelský plán a hodnotí jeho naději na úspěch.