Podnikatelský plán soukromého zařízení pro děti předškolního věku - Němečková, Klára; Svobodová, Ivana, 1969-; Nováková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce hodnotí podnikatelské záměr soukromého zařízení pro děti do tří let. Úvodní část práce seznamuje čtenáře s podnikatelským plánem, s jeho náležitostmi, obsahem, požadavky na jeho vypracování a s náležitostmi pro založení společnosti s ručením omezením v této oblasti. Praktická část konkretizuje podnikatelský plán a hodnotí jeho naději na úspěch.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; jesle; podnikání; marketing; diplomové práce; day care centers; business; marketing; master's theses