Fundamentální analýza a stanovení vnitřní hodnoty společnosti Capital One Financial dle hodnotové strategie - Šimek, Jan (2008)
Práce se zabývá zkoumáním možných přístupů k ohodnocování akcií a podniků. Důraz byl kladen na vysvětlování alternativní metody ohodnocování -- hodnotovou strategii. Tento přístup je i prakticky aplikován na ohodnocení konkrétní společnosti.