Fundamentální analýza a stanovení vnitřní hodnoty společnosti Capital One Financial dle hodnotové strategie - Šimek, Jan; Kislingerová, Eva, 1950-; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá zkoumáním možných přístupů k ohodnocování akcií a podniků. Důraz byl kladen na vysvětlování alternativní metody ohodnocování -- hodnotovou strategii. Tento přístup je i prakticky aplikován na ohodnocení konkrétní společnosti.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; fundamentální analýza; akcie; diplomové práce; fundamental analysis; stocks; master's theses