Finanční analýza společnosti Ferring-Léčiva, a.s. - Jelínková, Hana (2008)
Teoreticko-metodologická část: finanční analýza a její metody. Aplikační část: finanční analýza Ferring-Léčiva a.s., mezipodnikové srovnávání, Závěr s doporučeními pro management.