Finanční analýza společnosti Ferring-Léčiva, a.s. - Jelínková, Hana; Kislingerová, Eva, 1950-; Škarpa, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Teoreticko-metodologická část: finanční analýza a její metody. Aplikační část: finanční analýza Ferring-Léčiva a.s., mezipodnikové srovnávání, Závěr s doporučeními pro management.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; farmaceutický průmysl; finanční analýza; diplomové práce; pharmaceutical industry; financial analysis; master's theses