Procesná analýza medzinárodnej finančnej inštitúcie - Lukáčová, Mária (2008)
Diplomová práca sa zaoberá procesným managementom v praxi. V teoretickej časti práce sú zobrazené rôzne techniky mapovania a následných analýz procesu. V praktickej časti práce je prevedené mapovanie a analýza procesu medzinárodnej finančnej inštitúcie.