Procesná analýza medzinárodnej finančnej inštitúcie - Lukáčová, Mária; Spálenka, Daniel; Zeman, Oto; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práca sa zaoberá procesným managementom v praxi. V teoretickej časti práce sú zobrazené rôzne techniky mapovania a následných analýz procesu. V praktickej časti práce je prevedené mapovanie a analýza procesu medzinárodnej finančnej inštitúcie.
Vedoucí práce: Daniel Spálenka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses