Management znalostí ve společnosti Efficio ltd. - Priecel, Mia (2008)
Diplomová práce se zaměřuje na posouzení vývoje systému určených pro správu informací a intelektuálního kapitálu a analyzuje, jakým způsobem poradenská firma Efficio ltd. využívá systém na bázi wiki pro řízení informací