Management znalostí ve společnosti Efficio ltd. - Priecel, Mia; Mládková, Ludmila, 1963-; Truneček, Jan, 1933-2011; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce se zaměřuje na posouzení vývoje systému určených pro správu informací a intelektuálního kapitálu a analyzuje, jakým způsobem poradenská firma Efficio ltd. využívá systém na bázi wiki pro řízení informací
Vedoucí práce: Ludmila Mládková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; znalostní ekonomika; diplomové práce; knowledge economy; master's theses