Zvláštnosti podnikání v biotechnologiích - Mikulášová, Jana; Hartman, Ladislav; Spálenka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato práce se zaměřuje na biotechnologie v zemědělství, konkrétně na pěstování Bt kukuřice a stav dané problematiky v České republice. Určuje, popisuje a hodnotí zvláštnosti pěstování této transgenní odrůdy a porovnává ho s pěstováním konvenčních odrůd. Zkoumá, zdali je použití biotechnologií pro českého zemědělce z podnikatelského hlediska výhodné.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; biotechnologie; diplomové práce; biotechnology; master's theses