Ocenění společnosti Vodafone Czech Republic a.s. - Hašková, Veronika; Mařík, Miloš, 1947-; Legát, Viktor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Cílem diplomové práce je určit tržní hodnotu vlastního kapitálu společnosti Vodafone Czech Republic a.s. Obsahem první části práce je strategická analýza, jejímž výsledkem je predikce tržeb do budoucna. Další část se zabývá finanční analýzou, jejímž cílem je posoudit finanční zdraví podniku. Následující část je věnována analýze a prognóze generátorů hodnoty a sestavení finančního plánu. V poslední části je podnik oceněn metodou DCF entity. Jako doplňující metoda byla zvolena metoda tržního porovnání.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses