Úpadek společnosti ve vztahu k účetnictví a oceňování - Píša, Petr (2008)
Diplomová práce se zabývá úpadkem společnosti podle insolvenčního zákona a propojuje jeho institut s oblastí finanční analýzy, účetnictví, oceňování a dále obchodněprávním a trestněprávním pohledem.