Úpadek společnosti ve vztahu k účetnictví a oceňování - Píša, Petr; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Diplomová práce se zabývá úpadkem společnosti podle insolvenčního zákona a propojuje jeho institut s oblastí finanční analýzy, účetnictví, oceňování a dále obchodněprávním a trestněprávním pohledem.
Vedoucí práce: Zdenka Cardová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses