Leasing - Hušková, Petra (2008)
Diplomová práce se zabývá charakteristikou leasingu, jeho druhy, výhody, nevýhody, způsoby účtování a vykazování podle českých předpisů a podle Mezinárodních účetních standardů. Součástí diplomové práce je také ilustrativní příklad, který zachycuje reálnou leasingovou smlouvu podle českých předpisů a mezinárodních standardů.