Leasing - Hušková, Petra; Cardová, Zdenka, 1951-; Hofmanová, Milena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Diplomová práce se zabývá charakteristikou leasingu, jeho druhy, výhody, nevýhody, způsoby účtování a vykazování podle českých předpisů a podle Mezinárodních účetních standardů. Součástí diplomové práce je také ilustrativní příklad, který zachycuje reálnou leasingovou smlouvu podle českých předpisů a mezinárodních standardů.
Vedoucí práce: Zdenka Cardová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses