Externí a interní audit - principy a vztahy - Skalská, Daniela (2008)
Diplomová práce vysvětluje podstatu externího a interního auditu, jejich vztah a také rozdíly mezi nimi. Dále se zaměřuje na specifika interního auditu v bankovnictví. Činnost útvaru interního auditu je v závěrečné části popsána na příkladě konkrétní finanční instituce.