Externí a interní audit - principy a vztahy - Skalská, Daniela; Králíček, Vladimír, 1952-; Klimeš, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Diplomová práce vysvětluje podstatu externího a interního auditu, jejich vztah a také rozdíly mezi nimi. Dále se zaměřuje na specifika interního auditu v bankovnictví. Činnost útvaru interního auditu je v závěrečné části popsána na příkladě konkrétní finanční instituce.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; vnitřní kontrolní systém; interní audit; externí audit; diplomové práce; internal control system; internal auditing; external auditing; master's theses