Srovnání externího a interního auditu - Vidová, Lucia; Králíček, Vladimír, 1952-; Kárník, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce je zaměřena na srovnání dvou dnes velice úspěšných profesí a to externího a interního auditu. Přináší stručný pohled na obě profese. Jedná se zejména o přehled standardů, etických pravidel, auditorských prací a podmínek vstupu do profese. V první řadě je práce orientovaná na podmínky profese v České republice a na ISA, protože v ČR se začal audit řídit podle Mezinárodních auditorských standardů. Nepatrná část práce je orientována i na americké standardy.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses