Tvorba a využití systému rozpočtů na příkladu obchodní firmy - Šnáblová, Olga (2008)
Diplomová práce se obecně zabývá zkoumáním vnitropodnikových rozpočtů. Stěžejním obsahem je popis osmi základních teoretických otázek v přístupu k rozpočtům, postavených do srovnání daných témat s pozorováními v praxi. Teoretické části vycházejí ze základní literatury. Interní informace, metodiky a formuláře poskytla organizační složka japonské společnosti působící na českém trhu.