Tvorba a využití systému rozpočtů na příkladu obchodní firmy - Šnáblová, Olga; Menšík, Michal; Přibyl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Diplomová práce se obecně zabývá zkoumáním vnitropodnikových rozpočtů. Stěžejním obsahem je popis osmi základních teoretických otázek v přístupu k rozpočtům, postavených do srovnání daných témat s pozorováními v praxi. Teoretické části vycházejí ze základní literatury. Interní informace, metodiky a formuláře poskytla organizační složka japonské společnosti působící na českém trhu.
Vedoucí práce: Michal Menšík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses