Tradiční versus moderní formy životního pojištění - Kubíková, Kateřina (2008)
Diplomová práce se zabývá teoretickou a praktickou analýzou jednotlivých druhů životního pojištění na českém trhu. V rámci teoretické analýzy jsou blíže popsány tradiční a moderní formy životního pojištění. V praktické analýze jsou vyhodnoceny statistické údaje České asociace pojišťoven.