Tradiční versus moderní formy životního pojištění - Kubíková, Kateřina; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Radová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Diplomová práce se zabývá teoretickou a praktickou analýzou jednotlivých druhů životního pojištění na českém trhu. V rámci teoretické analýzy jsou blíže popsány tradiční a moderní formy životního pojištění. V praktické analýze jsou vyhodnoceny statistické údaje České asociace pojišťoven.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; životní pojištění; diplomové práce; life insurance; master's theses