Ocenění společnosti Geosan dopravní stavby a.s. - Bilý, Daniel; Mařík, Miloš, 1947-; Brabenec, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Cílem diplomové práce je zjištění tržní hodnoty vlastního kapitálu společnosti Geosan dopravní stavby a.s. První část se věnuje strategické analýze, jejímž výsledkem je predikce tržeb do budoucna. Další část se zabývá finanční analýzou, která slouží k zhodnocení finančního zdraví podniku. Cílem další části je analýza a prognóza generátorů hodnoty a sestavení finančního plánu. Poslední část se věnuje ocenění metodou DCF entity. Jako alternativní metoda je použita metoda tržního porovnání.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses