Plnění rozpočtu v konkrétních podmínkách obce Podolí - Nováčková, Barbora; Nováková, Štěpánka, 1945-; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Teoretická část práce se zabývá postavením a působností obce, jejími financemi a rozpočtem. Ve stručnosti nastiňuje vývoj veřejné správy. Teoretické poznatky jsou dále ukázány na praktickém příkladu obce Podolí. Rozpočet obce je analýze a zhodnocen na základě ukazatelů míry soběstačnosti a míry samofinancování.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses