Řízení zaměstnanců s nízkým pracovním výkonem - Borlová, Jana (2008)
Cílem této diplomové práce je analyzovat nízký pracovní výkon. Práce se zaměřuje na řízení pracovního výkonu a samotnou charakteristiku nízkého pracovního výkonu, dále na systém hodnocení pracovníků a příčiny nízkého pracovního výkonu a zákonnou úpravu související s nízkým pracovním výkonem. Analýza vychází ze zkušeností manažerů ČSOB. Tato práce dále obsahuje návrhy prevence a řešení.