Řízení zaměstnanců s nízkým pracovním výkonem - Borlová, Jana; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Vejplacha, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této diplomové práce je analyzovat nízký pracovní výkon. Práce se zaměřuje na řízení pracovního výkonu a samotnou charakteristiku nízkého pracovního výkonu, dále na systém hodnocení pracovníků a příčiny nízkého pracovního výkonu a zákonnou úpravu související s nízkým pracovním výkonem. Analýza vychází ze zkušeností manažerů ČSOB. Tato práce dále obsahuje návrhy prevence a řešení.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses