Audit personálního řízení na Městském úřadě v Ostrově - Bureš, Jan; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato práce se zabývá analýzou personálních činností územního samosprávného celku, konkrétně na Městském úřadě v Ostrově. Klade si za cíl zmapovat praxi v oblasti lidských zdrojů a navrhnout nový systém řízení lidských zdrojů. K tomu bylo použito metody srovnání poznatků získaných od pracovníků Městského úřadu s poznatky z odborné literatury. Návrhy jsou rozčleněny podle jednotlivých analyzovaných oblastí a zpracovány do formy postupů v systému řízení lidských zdrojů, které by měly být aplikovány do praxe.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; kolektivní vyjednávání; diplomové práce; collective bargaining; master's theses