Oceňování a vykazování cenných papírů (se zaměřením na didaktické zpracování ve výuce na obchodních akademiích) - Čierná, Irena; Rotport, Miloslav, 1944-; Jandová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
DP je zaměřena na problematiku cenných papírů, zejména pak na jejich didaktické zpracování ve výuce na obchodních akademiích. Rámcově se opírá o způsoby oceňovaní a vykazování jednotlivých druhů cenných papírů včetně základních způsobů členění a charakteristiky nejpoužívanějších cenných papírů. Předkládá způsoby přístupu k výuce této problematiky na obchodních akademiích včetně praktických ukázek procvičovacích příkladů a aplikovaných testů.
Vedoucí práce: Miloslav Rotport
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses