Veřejná vysoká škola - postavení, úkoly a organizace - Šimčík, Adam; Mates, Pavel, 1947-; Nováková, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá veřejnou vysokou školou a její rolí ve společnosti. Práce hodnotí současný stav a postavení a úpravu této instituce a jejích součástí v právním řádu České republiky z důrazem na některé problémy, se kterými se současné veřejné vysoké školy potýkají.
Vedoucí práce: Pavel Mates
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; veřejná správa; vzdělávání; diplomové práce; public administration; education; master's theses