Hypotéční a kreditní krize v USA, její příčiny a následky - Štekl, Jan; Musílek, Petr, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tato diplomová práce poskytuje ucelený pohled na dosavadní vývoj hypotéční a kreditní krize v USA, zkoumá pravděpodobné příčiny a důsledky krize a v neposlední řadě též diskutuje možné kroky, které by mohly přispět k tomu, aby se již podobná krize v budoucnu neopakovala.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses