III. typ environmentálního značení - analýza a možnost realizace v ČR - Chludilová, Jitka; Remtová, Květa; Hadrabová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá třetím typem environmentálního značení neboli systémem EPD. Měla by čtenáři poskytnout komplexní pohled na druhy environmentálního značení, hlavně na třetí typ environmentálního značení. Práce analyzuje fungující systémy EPD ve světě a zhodnotí současný stav využívání systému EPD v České republice. V závěru práce se práce zabývá otázkou realizace třetího typu environmentálního značení v České republice.
Vedoucí práce: Květa Remtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: ekonomika a správa životního prostředí [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses