Aplikace metod vícekriteriálního hodnocení variant při výběru zaměstnanců - Doležel, Tomáš; Jablonský, Josef, 1955-; Smutná, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce se zabývá aplikací některých metod vícekriteriálního hodnocení variant v různých fázích výběrového řízení na obchodní pozici ve společnosti Telefónica O2 Czech Republic, a.s. Skupina všech přihlášených uchazečů je nejprve v rámci 1. kola pomocí aspiračních úrovní zredukována. Ve druhém kole absolvuje takto zúžená skupina uchazečů výběrové řízení, přičemž je pomocí metod VHV vybrán nejvhodnější kandidát na volnou pracovní pozici.
Vedoucí práce: Josef Jablonský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses