Ocenění podniku Spolek pro chemickou a hutní výrobu, a. s. - Pokorná, Martina (2008)
Tématem diplomové práce je ocenění podniku Spolek pro chemickou a hutní výrobu, a.s. (Spolchemie, a.s.). Práce je rozdělena do dvou částí, a to teoretické části a aplikační části. V teoretické části je popsán příslušný metodologický aparát. V praktické části je provedeno ocenění společnosti Spolchemie, a.s. podle metodiky popsané v první části.