Stanovení hodnoty podniku Agrostroj Pelhřimov, a.s. - Slavíková, Michaela; Scholleová, Hana, 1964-; Pech, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem diplomové práce je stanovení hodnoty strojírenského podniku Agrostroj Pelhřimov a.s. Diplomová práce je složena z části teoretické a praktické. Součástí první je analýza metod ocenění včetně podrobnějšího rozboru aplikované výnosové metody. Na ni navazuje finanční plán, který vychází ze strategické, finanční a makroekonomické analýzy. V praktické části jsou už použity získané vstupní údaje, které jsou pomocí použitých výpočtů vyhodnoceny. Následně je analyzován podnik jako celek a naplánován jeho vývoj. Poslední fází je stanovení celkové hodnoty společnosti.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses