Ocenění společnosti GCE, s. r. o. - Dvořáček, Martin; Scholleová, Hana, 1964-; Cimický, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá oceněním firmy GCE, s.r.o. za předpokladu, že bude dále pokračovat ve své činnosti, tedy s použitím výnosových metod, konkrétně FCFF.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses