Stanovení hodnoty podniku ELMO, spol. s r. o. - Pospíšil, Jan; Scholleová, Hana, 1964-; Pospíšilová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Hlavním cílem diplomové práce "Stanovení hodnoty podniku ELMO, spol. s r.o." je co nejpřesněji odhadnout tržní hodnotu společnosti ELMO, spol. s r.o. Základ práce tvoří přehled a popis výnosových metod oceňování podniku. V analytické části diplomové práce jsou uvedeny informace o oceňované společnosti. Dále je provedena finančí analýza a analýza ocenění na jejichž základě je sestaven finanční plán. V dalším kroku jsou aplikovány výnosové metody. V konečné fázi je vyřčen výrok o odhadnuté hodnotě.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses