Zaměstnanecké výhody v advokátní kanceláři - Kadlecová, Eliška; Němec, Otakar; Přibylová, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Zaměstnanecké benefity v České republice jsou dynamicky se rozvíjející oblastí řízení lidských zdrojů. Společnosti si začínají uvědomovat, že by své zaměstnance neměli považovat za pouhý výrobní faktor, ale spíše za partnery, s jejichž pomocí mohou dosáhnout stanovených cílů. První část této diplomové práce je věnována teoretické analýze zaměstnaneckých benefitů, popisu situace v České republice spolu s uvedením příkladů balíčků benefitů poskytovaných několika společnostmi působícími na území České republiky. Pozornost je věnována také současné jedničce v oblasti zaměstnaneckých výhod -- společnosti Google. V druhé části se pak autorka věnuje popisu zaměstnaneckých výhod poskytovaných advokátními kancelářemi a na to navazujícímu návrhu balíčku benefitů pro malou advokátní kancelář v Praze. Součástí práce jsou potom i návrhy opatření, která by bylo vhodné provést k nápravě nevyhovujícího stavu ve zkoumané společnosti.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; zaměstnanecké výhody; diplomové práce; employee fringe benefits; master's theses