Mezipodnikové srovnání - Vančura, Jiří (2008)
Tato práce se zabývá analýzou největších mlékárenských firem v České republice a jejich vzájemným srovnáním z finančního hlediska v letech 2001 až 2007. Srovnání je provedeno v každém roce zvlášť za použití jednokriteriálních i vícekriteriálních metod. Cílem srovnání je poskytnutí relevantních dat pro rozhodování managementu MADETA a.s.. Srovnání zahrnuje tyto podniky Danone, Mlékárna Hlinsko, Mlékárna Kunín, Moravia Lacto a Olma, a.s..