Mezipodnikové srovnání - Vančura, Jiří; Boukal, Petr, 1962-2022; Bittnerová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato práce se zabývá analýzou největších mlékárenských firem v České republice a jejich vzájemným srovnáním z finančního hlediska v letech 2001 až 2007. Srovnání je provedeno v každém roce zvlášť za použití jednokriteriálních i vícekriteriálních metod. Cílem srovnání je poskytnutí relevantních dat pro rozhodování managementu MADETA a.s.. Srovnání zahrnuje tyto podniky Danone, Mlékárna Hlinsko, Mlékárna Kunín, Moravia Lacto a Olma, a.s..
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses