Hodnocení bonity společnosti při žádosti o investiční úvěr - Gulík, Lukáš (2008)
Hodnocení bonity společnosti po realizaci pořízení administrativní budovy jako sídla společnosti při financování firemním úvěrem a hypotečním úvěrem.