Hodnocení bonity společnosti při žádosti o investiční úvěr - Gulík, Lukáš; Boukal, Petr, 1962-2022; Drábek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Hodnocení bonity společnosti po realizaci pořízení administrativní budovy jako sídla společnosti při financování firemním úvěrem a hypotečním úvěrem.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses