Vliv specifických hrozeb na podnikání na trhu s byty v ČR - Červenková, Aneta; Antušák, Emil, 1948-; Kopecký, Zdeněk, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Na základě nových bezpečnostních a ekonomických souvislostí, které ovlivňují podnikatelské aktivity v České republice analyzuje stávající legislativu stimulující správu činžovního domu a družstevního bydlení i systém krizového managementu ČR. Analyzuje a následně přizpůsobuje obecnou teorii krizového managementu k praktické části správy nemovitosti, ať už z pohledu majitele domu jako fyzické osoby nebo právnické osoby, nebo bydlení na hypotéku. Ukazuje vliv specifických hrozeb na trhu s byty v České republice a jak jim předcházet. Analyzuje a na praktických příkladech dokumentuje specifické hrozby, které vlastníkům nemovitosti jako fyzické a právnické osobě hrozí a tím snižují efektivnost podnikání v této oblasti.
Vedoucí práce: Emil Antušák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; krizový management; diplomové práce; crisis management; master's theses