Interní audit v telekomunikační společnosti - Kárová, Ladislava; Dvořáček, Jiří, 1947-; Boráková, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce se zabývá problematikou interního auditu. Cílem práce je na základě teoretických znalostí a praktických zkušeností vysvětlit a popsat interní audit a práci interního auditora. Práce je rozdělena na teoretickou a aplikační část. Teoretická část se věnuje historii interního auditu, osobě a profesi interního auditora, hodnocení kvality interního auditu a porovnává interní audit s externím. Aplikační část je zaměřena na jednotku interního auditu v obchodní společnosti a pojednává nejprve o normách, které vymezují profesi auditora a poté se již věnuje činnosti interního auditora od plánování auditu, přes jeho provedení a auditní zprávu, až k monitorování nápravných opatření.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; interní audit; diplomové práce; internal auditing; master's theses