Psychologické aspekty tvorby pracovního prostředí - Hroch, Pavel (2008)
Diplomová práce se zabývá analýzou pracovního prostředí ve společnosti Adventura s.r.o. se zaměřením na praktické aspekty využítí teoretických poznatků. Práce je člěněna do 4 hlavních částí. V úvodní části jsou stanoveny hypotézi a metodický postup práce. Ve druhé části se zabývá studiem odborné literatury pro formulaci teoretických východisek. V e třetí, stěžejní části práce, je detailní analýza situce společnosti. Ve čtvrté, syntetické části jsou formulovány závěry a doporučení pro management společnosti.