Psychologické aspekty tvorby pracovního prostředí - Hroch, Pavel; Bedrnová, Eva, 1946-; Jarošová, Eva, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce se zabývá analýzou pracovního prostředí ve společnosti Adventura s.r.o. se zaměřením na praktické aspekty využítí teoretických poznatků. Práce je člěněna do 4 hlavních částí. V úvodní části jsou stanoveny hypotézi a metodický postup práce. Ve druhé části se zabývá studiem odborné literatury pro formulaci teoretických východisek. V e třetí, stěžejní části práce, je detailní analýza situce společnosti. Ve čtvrté, syntetické části jsou formulovány závěry a doporučení pro management společnosti.
Vedoucí práce: Eva Bedrnová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; pracovní prostředí; psychologické aspekty; diplomové práce; work environment; psychological aspects; master's theses