Strategické rozhodnutí společnosti Baťa, a.s. - Plášková, Pavlína; Fábry, Jan, 1967-; Tichý, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Okružní a rozvozní problémy zahrnují širokou škálu úloh a jejich různých modifikací. Tato práce je zaměřena na metody, které se jeví jako nejvhodnější pro případovou studii společnosti Baťa a.s. Mezi nejdůležitější úlohy zde patří rozvozní úloha s nedělenou a s dělenou dodávkou.V práci je použit licencovaný program Roadnet Transportation Suite, který slouží jako komplexní nástroj pro efektivní řízení dopravy a pomocí kterého byla zpracována analýza jako podpora pro konečné rozhodnutí společnosti Baťa a.s.
Vedoucí práce: Jan Fábry
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses