Analýza podmínek týmové práce studentů VŠE - Holečková, Kamila; Pauknerová, Daniela, 1970-; Surynek, Alois, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
V diplomové práci jsou popsány a analyzovány podmínky a průběh týmové práce studentů Vysoké školy ekonomické v Praze. Významnou část práce tvoří dotazníkové šetření, ve kterém byly zjišťovány názory, postoje a preference studentů VŠE související s týmovou prací.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses