Analýza komunikačního mixu společnosti Memos Software s.r.o. - Pikartová, Ivana; Zamazalová, Marcela; Kudláček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu komunikačního mixu společnosti Memos Software s.r.o., která se zabývá vývojem software na zakázku. Samotné analýze předchází teoretická část, kde jsou vysvětleny nejprve tradiční složky komunikačního mixu, poté je věnována pozornost komunikačnímu mixu uskutečňovanému prostřednictvím internetu. V praktické části je pak představena analyzovaná společnost a následně detailně popsán současný stav jejího komunikačního mixu. Na základě provedené analýzy jsou potom v závěru práce podána doporučení s cílem odstranění nedostatků a optimalizace komunikačního mixu této organizace.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; internetová reklama; marketingová komunikace; diplomové práce; Internet advertising; communication in marketing; master's theses